Pano

Pano » Serbest Alan » Serbest Kürsü

• Hollywood Kanuni'ye el atıyor •

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Toplam 2 mesaj]
Tek Mesaj Gösterimi Tek Mesaj Gösterimi • Mesaj: #1
YazarMesaj
SaLTuK
 K.S.S.
Gizlenmiş Avatar

[Üye Notları]

Üye No: 664
Konu: 239

Tarih: Per Ağu 21, 2008 1:26 pm | Açıklama:  
Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.ensonhaber.com/images/news/56579.jpg

Temel İçgüdü, Terminator, Robocop gibi ünlü filmlerin yapımcısı Mario Kassar, TRT için Kanuni dizisi çekecek.

Sharon Stone'un meşhur sahnesiyle ünlenen "Temel İçgüdü" ve "Terminator", "Robocop" gibi ünlü filmlerin yapımcısı Mario Kassar, şimdi de TRT için Kanuni dizisi çekmeye hazırlanıyor. Kassar, senaryosunu Amerikalı 2 profesörün hazırladığı Kanuni dizisini Antalya'da çekecek. süredir Antalya'da, sahneleri başta üzere dizinin çekiminin yapılacağı mekânları fotoğraflayan Kassar'ın eylül TRT ile sözleşme için masaya oturması bekleniyor.

ANLAŞMA İMZASI

Antalya Serik ilçesi Çandır beldesindeki stüdyolarında detaylı incelemede bulunan Kassar, lojistik yeterli olduğunu, çok beğendiğini ifade etti. Kassar, Antalya'nın iklimi, trafiği, doğası, tarihi konaklama bakımından prodüksiyon için uygun bir şehir olduğunu söyledi. Antalya'nın film çekimi için birçok Doğu Avrupa ülkesinden daha iyi mekâna sahip olduğunu anlatan Kassar, Kanuni Süleyman dönemi dizisi için Amerikalı 2 profesörün senaryo üzerinde çalıştığını, TRT'nin de tarihçilerle görüşme yaptığını bildirdi. Hollywood'un son yıllarda Avrupa'da plato arayışında bulunduğunu ifade eden Kassar, Macaristan, İngiltere, Romanya, Slovenya gibi ülkelerde filmler çekildiğini, ancak bu ülkelerin Türkiye kadar doğal güzelliklerinin bulunmadığını bildirdi. Yapımcı, dizi projesini gelecek yılın ilk 6 ayında gerçekleştirmeyi hedefliyor.

JURİ BAŞKANI

Antalya'daki film festivalinde juri başkanlığı yapacak olan Mario Kassar'a TRT'den bir ekip de eşlik etti. Kassar'la birlikte, çalışmalara katılan Altın Portakal İcra Kurulu üyesi Erol İşbilir, "Yapımcı, maliyet açısından da Antalya'nın İstanbul'dan daha uygun olduğunu söyledi. İstanbul'da otel, mekân ve trafiğin ciddi bir sorun olduğunu ifade etti" dedi.

KANUNİ'Yİ KİM OYNAYACAK?

Ünlü yapımcı Kassar'ın dizisinde Batılıların Muhteşem Süleyman adıyla tanıdığı Osmanlı padişahı rolünü kimin alacağı ise merak konusu. Ancak, Kanuni dizisinde rol alacak sanatçılar henüz belirlenmedi. TRT ile senaryo konusunda mutabakata varılmasının ardından oyuncuların tespit edileceği belirtiliyor. Bu arada, filmin maliyeti konusunda ise gerek TRT yetkilileri gerekse Kassar sır vermiyor. Kanuni, 25 yaşında tahta çıktı, 46 yıl saltanat sürdü. (Sabah)
Başa dön Çevrimdışı
Tek Mesaj Gösterimi Tek Mesaj Gösterimi • Mesaj: #2
YazarMesaj
..GöLgE..
 CerrahpaşalıWebMaster
Gizlenmiş Avatar

[Üye Notları]

Üye No: 1
Konu: 488

Tarih: Cum Ağu 22, 2008 8:45 am | Açıklama:  
Alıntıyla Cevap Gönder

Sharon Stone'u Hürrem yapabilsek keşke. Türk olması şart değilse, bu rolü ondan daha iyi canlandırabilecek bir başka oyuncu olduğunu sanmıyorum. Sharon iyidir Masumum

Teşekkürler SaLTuK..

'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim
Gülüşürlerdi, gülerdim..
"
Başa dön Gizli
İletileri göster:   
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Toplam 2 mesaj]

Pano » Serbest Alan » Serbest Kürsü

Aranacak kelime:
Forum Seçin:   
Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Konuyu görüntüleyen kullanıcılar: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir
Yok 
Bölüm Yetkilisi: Pano Yöneticileri
Yetki Düzeni: WebMaster, Genel Adminler, Pano Yöneticileri, Editörler, Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, Yazar Tk.

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Pano · Basit Görünüm · RSS · Yardım · Kurallar · Çerezleri Sil · İletişim
Sist.: phpBB Group • TR Çeviri: phpBBTürkiye • Tema: Mavera
Melankoliyiz © 2006-2008
[Yükleme: 1.00280 sn][Sorgu: 23][GZIP: Açık][Debug: Açık]