Sitenin son zamanlarda çok yavaşlaması ve hatta giriş yapılamamasına müteakiben, server (sunucu) değişikliği yapmış bulunmaktayız. Forum yeni sunucusuna taşınırken birtakım sorunlar oluştu. Bunlardan biri de kullanıcı isimleriniz dahil olmak üzere bütün Türkçe karakter içeren (ş,ç,ı vs.) başlıklar, mesajlar, kategoriler garip bir hal aldı. Kullanıcı adlarınızı ve imzalarınızı, profillerinizden eski haline getirdim ama konu başlıkları ve mesajlarınızı eski haline dönüştürmek için Yönetici arkadaşlarla 'Editleme' yapacağız. Bu aksaklıktan dolayı sizlerden özür dileyeceğimi sanıyorsanız, aldanıyorsunuz. 2 gündür anam ağladı (:
Bir de sitenin domaini, akılda daha kalıcı olması için www.melankoliyiz.biz olarak değiştirilmiştir..
-> Siteyi eksiksiz ve daha iyi görüntüleyebilmeniz için standart tarayıcı olan "İnternet Explorer" yerine "Mozilla Firefox" yüklemenizi tavsiye ediyorum. Anasayfadaki ikonuna tıklayarak indirebilirsiniz..
En son ..GöLgE.. tarafından 16 Ekm 2006 02:15 pm tarihinde değiştirildi. ( Toplam 4 defa değiştirildi. )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız