Tarih: 18 Arl 2006, Pts 6:56 pm | Açıklama: Geçici
Selamlar;
Siteye kurmuş olduğumuz güvenlik programından dolayı bazı sıkıntılar ortaya çıkacaktı. Kurulduktan hemen sonra belirttiğim gibi. Yardımcı olup yaşadığınız sorunları bana iletmediğiniz sürece bu sorunları çözmemiz pek mümkün değil. Çünkü site bana uyarı vermiyor. İlk olarak;
hatasının sık görüldüğü Kitaplık ve Albüm bölümünde biraz düzenleme yapmaya çalıştık. Önceden sorun yaşayan üyelerin aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmadıklarını doğrulamaları gerekli..
Esenlikler..
En son ..GöLgE.. tarafından 25 Ekm 2007 07:07 pm tarihinde değiştirildi. ( Toplam 15 defa değiştirildi. )
Sorunum bununlamı ilgili bilmiyorum ama siteye resim (Resimli şarkı) koyamıyorum kodlarda bi sorun var galiba anlamış değilim.. upload ettiğim bi resmi göremiyorum URL'u çıkıyor resim çıkmıyor.Anlamış değilim yardımlarınıızı bekliyorum.
bir de mesaj yazarken;
Warning: main(./language/lang_english/lang_bbc_box.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/melankol/public_html/includes/bbc_box_tags.php on line 38...
sayfada böyle bi bozukluk meydana geliyor..
forunum bununlamı ilgili bilmiyorum ama siteye resim (Resimli şarkı) koyamıyorum kodlarda bi sorun var galiba anlamış değilim.. upload ettiğim bi resmi göremiyorum URL'u çıkıyor resim çıkmıyor.Anlamış değilim yardımlarınıızı bekliyorum.
resmi upload ettiğin sitede sorun olabilir.bazen o siteler bakıma alınıyo dolayıusıyla resimler gözükmüyo.diğer soruna gelince sitemizde kurulu olan güvenlik programı aksıyo.en kısa zamnda halledeceğiz..saygılar
Sorunum bununlamı ilgili bilmiyorum ama siteye resim (Resimli şarkı) koyamıyorum kodlarda bi sorun var galiba anlamış değilim.. upload ettiğim bi resmi göremiyorum URL'u çıkıyor resim çıkmıyor.Anlamış değilim yardımlarınıızı bekliyorum.
bir de mesaj yazarken;
Warning: main(./language/lang_english/lang_bbc_box.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/melankol/public_html/includes/bbc_box_tags.php on line 38...
sayfada böyle bi bozukluk meydana geliyor..
yardımlarınızı bekliyorum. (:
Teşekkürler.
Dil olarak English'i seçmişsin ve ben İngilizce diline hiç özen göstermeden ayarlar yapmıştım. Yarım yamalaktı. Dil Seçimi'ni Türkçe'ye çevirdim. Bir de şimdi denemeni öneririm.
Teşekkürler uyarın için (:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız